Quality matters

Hos Ministry of Snus skaber de autentiske, nytænkende løsninger til folket.De ønsker at nytænke nydelsesprodukter, og måden at skabe dem på. Helt enkelt, helt simpelt ? uden overflødige detaljer og forstyrrelser.

Innovation og kvalitet er bærende søjler for deres platform, og snus og tyggetobak er en indgående del af deres DNA. Når de udvikler og finjusterer deres produkter, afviger de aldrig fra den kompromisløse tilgang, som gennemsyrer hele deres ministerium.

Demokratisk platform

Med udgangspunkt i dyb professionalisme, kvalitetssans og en produktbaseret kulturarv, skaber Ministry of snus, snus og tyggetobak. De lytter til forbrugerens forslag og ønsker – og herfra skaber de produkter, med afsæt i deres kerneværdier.

Ministry of Snus tror på, at en flad struktur sikrer transparens, enkelhed og rum til kreativt samarbejde i hele ministeriets virke. Deres mission, vision og mærkesager sætter hver dag retningen for, hvad de gør, hvor de skal hen og hvad de tror på.

Ministry of Snus værdsætter Principprogram

Drevet af folkets opinion, faglig nysgerrighed samt traditionsrig stolthed skaber Ministryofsnus.com livsstilsprodukter til den frie bevidste forbruger.

Vision 2025
Med afsæt i deres kerneprincipper og mærkesager, fremtidssikrer Ministryofsnus dine nydelsesprodukter og danner grundlag for retten til et frit valg.
klik her

Folkets mandat
For at sikre et demokratisk grundlag for deres eksistens har de nedsat et ekspertpanel bestående af folket. I er retningsvisende for alle deres udspil, og gør den til en del af deres produkter.

Design selv

Med den nye customize-løsning tager du kontrollen over både dåsens indhold og ydre fremtoning, så du opnår den perfekte kombination.

Du skal kun igennem 6 simple trin. Vælg: land, smag, størrelse, tekst, design og antal.Vælg dit favoritprodukt. Kombinér din foretrukne smag og ønskede posestørrelse.

Design din dåse

Vælg farve, tekst, mønster og grafik eller upload dit eget materiale.

Modtag pakken

Ministryofsnus producerer og sender dit unikke produkt, kun til dig, indenfor 2-3 arbejdsdage. Simpelt og enkelt.

Kategori(er):Uden kategori