Mange af os har stillesiddende arbejde foran computeren, med skuldre trukket op om ørene og er derfor meget anspændte og har spændinger og smerte i skuldre og ryg. Derfor er der ikke noget bedre end en dybdegående massage der kan løsne op for disse spændinger og forbedre din blodcirkulation.

Musklerne

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.

Huden

Massage forbedrer blodcirkulationen og dermed også blodforsyningen til hudens celler. Det betyder bl.a., at næringen til hudcellerne forbedres. Og derfor har massage også en god effekt på huden – det får huden til at se sundere og friskere ud, huden får mere farve og glød, og så bliver den faktisk også glattere på lang sigt.

massageapparater

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem. Det er derfor, at massage virker beroligende, afstressende og stimulerende.

Selvom vi godt ved at vi skal være gode ved os selv, så er mange af os udfordret i hverdagen, og har svært ved at finde tid til at gå til massør. Her kan muligheden så være at købe sine egne massageapparater, så har man muligheden for at gøre noget godt for sig selv derhjemme, når det lige kan passe ind. Hos satana.dk finder du et stort udvalg i forskellige massageapparater.

For eksempel et massage apparat til nakke, skuldre, ben, læg mm. med den seneste grebsteknologi der simulerer massage af ægte menneske hænder. Lindrer spændte muskler og led, og efterlader det behandlede område med en dejlig afslappet og behagelig følelse.

Eller et elektronisk massageapparat til ben og fødder, med indbygget varme. Massage apparatet arbejder lydløst imens du kan læne dig tilbage og slappe af. Alt imens den behagelige varme gør dig godt tilpas, arbejder massage apparatet med dine læg muskler og fødder på en helt fantastisk måde, og efterlader dig med en følelse af velvære som holder flere dage!

Kategori(er):Uden kategori